Expert Contabil

Expertul contabil este profesionistul care oferă servicii de control si verificare a registrelor si conturilor unei companii. Expertiza contabilă este un proces necesar și are ca scop reflectarea situației financiar-contabile a companiei. 
 
Firma noastră de contabilitate vă pune la dispoziție astfel de servicii, furnizate de către experții noștri. 
 
Contabilii noștri sunt membri CECCAR – Corpul Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati. 

Cand este bine sa contactati o firma de contabilitate?

Fiecare companie are nevoi diferite, în funcție de domeniul în care activează, numărul de angajați și alte particularități. Echipa noastra de contabili vă oferă servicii personalizate, adaptate tuturor acestor nevoi, pentru ca firma dumneavoastră să aibă alături un partener de încredere și să poată funcționa în conformitate cu prevederile fiscale și contabile în vigoare.
 
Alegerea unui serviciu de contabilitate potrivit este un pas important iar antreprenorii pot decide să contacteze un expert contabil din cadrul companiei noastre și înainte ca firma lor să fie înregistrată la Registrul Comerțului. 
 
Vă recomandăm să alegeți din timp un contabil pentru ca acesta să poată gestiona încă de la început activitatea contabilă a firmei. Astfel se asigură continuitatea și transparența iar firma va beneficia de la bun început de consultanță fiscală adecvată și de întocmirea corectă și completă a tuturor documentelor contabile. Mai mult decât atât, firma va fi la zi cu depunerile necesare și va funcționa corect înca din primul an de activitate – un an cu multe provocari pentru cei mai mulți antreprenori.
 
Vă reamintim că Legea contabilității prevede o serie de sancțiuni care includ amenzi ce pot ajunge pana la 40.000 de lei. Câteva dintre sancțiuni sunt urmatoarele:
 
  • amenda de la 100 la 200 de lei pentru nerespectarea depunerii declarației de inactivitate și în alte cazuri;
  • amenda de la 200 la 1.000 de lei pentru prezentarea de situații financiare care conțin date eronate;
  • amenda de la 300 la 4.000 de lei pentru nerespectarea reglementarilor cu privire la utilizarea și ținerea registrelor de contabilitate;
 
Contabilii noștri vă pot ajuta cu servicii de expertiză contabilă precum și servicii de contabilitate primară. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii.