Despre Noi

Suntem o firmă de contabilitate din București care oferă servicii de contabilitate și consultantă financiară complete, punând accent pe îmbunătățirea activității clienților noștri din toate punctele de vedere.

Firma noastra este membru certificat al Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR) si al Camerei Consultanţilor Fiscali (CCF)

Obiectivul nostru este să oferim clienților încredere prin profesionalism, prin găsirea unor soluții optime în domeniul financiar-contabil, consultanta fiscală, salarizare și personal.

Firma noastră de contabilitate este formată din profesioniști bine pregătiți, cu experiență, energie și entuziasm, care lucrează în strânsă legatură cu clienții în vederea asigurării performanței într-un mediu de afaceri în continuă schimbare.

Lucrările executate de către societatea noastră sunt de înaltă ținută profesională, calitatea acestora fiind asigurată de specialiști cu studii superioare și experiență în domeniul fiscal și financiar-contabil.

Serviciile de analiză a performanțelor financiare ale societații și serviciile de consultanță financiară și fiscală se adresează tuturor societaților ce doresc o colaborare profesională în domeniu.

Avantajele colaborarii cu firma noastra de contabilitate:

  • Prin serviciile de contabilitate și consultanță vă punem la dispoziție o echipă bine pregătită, informată și întotdeauna punctuală pentru ca business-ul tau să fie pe mâini sigure
  • Echipa noastră lucrează cu majoritatea softurilor de gestiune: SAGA, SmartBill, CIEL, WinMentor etc. Ne este foarte ușor să gestionăm business-ul tău Online
  • Dorim ca fiecare client să beneficieze de o calitate superioară în servicii oferite de noi: servicii de contabilitate și consultanţă în domeniul fiscal, servicii de resurse umane şi salarizare
  • Asistență cu ocazia controalelor fiscale – profesionalismul și experienta noastra vă asigură că veți fi scutit de eventuale abuzuri sau nedreptati
  • Ne asumam integral responsabilitatea serviciilor de contabilitate prestate